'Meghan vergezelt prins Harry niet bij terugkomst in Engeland'

'Meghan vergezelt prins Harry niet bij terugkomst in Engeland'

Prins Harry hoeft niet te rekenen op Meghans gezelschap bij terugkomt in het Verenigd Koninkrijk. De 36-jarige royal keert terug naar zijn thuisland voor een bezoek aan zijn oma koningin Elizabeth (94) en de verjaardag van zijn opa prins Philip (99), maar zijn 39-jarige echtgenote zal niet aan zijn zijde staan.

Sinds de zogenoemde Megxit is prins Harry niet meer gesignaleerd in het Verenigd Koninkrijk. Samen met zijn vrouw Meghan en hun zoontje Archie is hij verhuisd naar de Verenigde Staten. Het lijkt er sterk op dat hij deze zomer zijn oma koningin Elizabeth gaat bezoeken, maar zijn beroemde gezin zal daar niet bij aanwezig zijn. "Het gaat om een praktische en persoonlijke beslissing van het paar", meldt een insider aan Daily Mail.

Lees verder bij de bron: https://www.rtlboulevard.nl/royalty/artikel/5211896/meghan-vergezelt-prins-harry-niet-bij-terugkomst-engeland

LEES OOK: Bekijk de eerste beelden van de nieuwe miljoenenvilla van Eva Jinek

Beeld: Sussex Royal | Instagram

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer