Meghan duwt personeelslid uit boosheid in haar zwembad

Meghan duwt personeelslid uit boosheid in haar zwembad

Meghan heeft niet het imago een kort lontje te hebben, toch heeft zich een vervelend voorval voorgedaan rondom haar woning. Ze heeft namelijk een personeelslid in het water geduwd.

"Ze stond op en duwde haar in het water" zegt een insider die praat over het voorval. Zij zegt dat de hertogin erg 'bazig' kan zijn en 'vaak boos is'. Op een dag ontstond er een woordenwisseling tussen haar en een van haar werknemers, waarop ze de werknemer lukraak het water in duwde.

Meghan krijgt er de laatste tijd vaak van langs in de media. De bekende Britse Journalist Piers Morgan haalde onlangs nog flink uit naar haar, zo noemde hij haar 'prinses Pinokkio', omdat hij vindt dat zij de hele tijd over alles en nog wat liegt.

In het Oprah-interview beschuldigde Meghan de familie van prins Harry van racisme. Hierop zei Morgan dat de hertogin 'alleen maar liegt'. ",Ze probeert wederom het slachtoffer uit te hangen, de racisme-kaart te spelen en toont heen enkel respect voor haar schoonfamilie", aldus Morgan.

Help ons in de strijd om onafhankelijke journalistiek te bedrijven, word lid van ons Telegram kanaal

Beeld: Google Maps + Videostill

Lees meer over:
Meghan Markle Meghan

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties