Laurentien over dochter Eloise: wij verschillen soms enorm

Laurentien over dochter Eloise: wij verschillen soms enorm

Prinses Laurentien en haar dochter Eloise verschillen op sommige vlakken flink van elkaar. Dat vertelt de 54-jarige prinses in het interview met de LINDA.. Daarin vertelt ze over haar dochter en haar zoon, maar ook over haar eigen onzekerheden.

Zo vertelt Laurentien uitgebreid over de TikTok-filmpjes van haar dochter. Die plaatst regelmatig video’s, waaronder een video waar ook Laurentien en haar man, prins Constantijn, in te zien zijn. Van nare reacties daarop trekt Eloise zich niets aan, maar Laurentien, die zegt anders in elkaar te steken, daarentegen wel. “Ik weet hoe naar en vals mensen kunnen zijn.”javascript:void(0)

Zelf was Laurentien vroeger minder zelfverzekerd dan haar dochter Eloise nu is. Daarom probeert ze haar kinderen veel complimenten mee te geven, iets wat ze zelf vroeger maar weinig ervoer. Door het gebrek aan complimenten was Laurentien enorm onzeker. “Met als gevolg dat ik een tijd vreselijk mijn best heb gedaan om die onzekerheid te maskeren, op het krampachtige af.”

Lees verder bij de bron: https://www.vorsten.nl/vorstenhuizen/laurentien-over-dochter-eloise-wij-verschillen-soms-enorm/

Beeld: RVD - Jeroen van der Meyde

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties