Groot drama voor Koningin Máxima: 'Overleden'

Groot drama voor Koningin Máxima: 'Overleden'

Een groot drama heeft zich voor Máxima voltrokken: haar tante Alina, met wie ze een hechte relatie had, is komen te overlijden. Misschien gaat de koningin persoonlijk naar Argentinië om afscheid te nemen.

Alina Berta Zorreguieta de Cibert, tante van Máxima, overleden op 25 augustus In het Argentijnse dagblad La Nacion zijn ter nagedachtenis aan wijlen tante van de koningin enkele overlijdensadvertenties gedrukt. ,, Zijn schoonzus, María C. Cerrui de Zorreguieta; Zijn neven en nichten, María, Angeles, Dolores, Máxima, Martin en Juan Zorreguita, leven mee met zijn overlijden en begeleiden de zonen Charlie en Johnny Max Call en hun families in hun verdriet.", luidt een van de berichten.

De relatie tussen Alina en Máxima was heel hecht. Dat blijkt ook uit het feit dat Alina was uitgenodigd toen ze op 2 februari 2002 ja zei tegen Willem-Alexander.

De koningin heeft de afgelopen jaren veel verliezen geleden. Op 8 augustus 2017 stierf haar vader en op 6 juni 2018 stierf ook Máxima's zus, die al lang aan een depressie leed.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer