Dit is de schuilnaam van prinses Alexia

Dit is de schuilnaam van prinses Alexia

Ook als prinses heb je wel eens de behoefte om iets te ondernemen zonder dat daar te veel poespas bij komt kijken. Maar ook bij belangrijke zaken zoals een ziekenhuisbezoek heb je liever niet te veel belangstelling. Daar is dan ook een goede oplossing voor: een schuilnaam.

Alexandra Huber was de naam waaronder prinses Alexia in 2018 werd ingeschreven, toen ze in Oostenrijk met een beenbreuk in het ziekenhuis belandde tijdens haar wintersportvakantie. Leuke bijkomstigheid: Alexandra lijkt een knipoog naar haar vader te zijn. De prinses gebruikt wel vaker een pseudoniem en deed eerder onder de naam Alexia Marcela mee aan een wedstrijd. Zo kon zij zich op de wedstrijd focussen zonder dat van te voren bekend werd dat zij hier aan mee zou doen. Die naam is vermoedelijk afkomstig van haar tante Marcela, een zus van Maxima's moeder. Die runt een B&B op La Estancia Pilpilcura, het stuk land dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima in 2009 in Bariloche, Argentinië kochten.

Belangrijk: in dit artikel vermelden wij geen (nieuwe) informatie waarmee we de prinses in haar privacy aantasten, alles wat in dit artikel te lezen valt is zelf door het koninklijk huis ooit bekend gemaakt.

Beeld: Videostill

Lees meer over:
prinses alexia

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties