De reden waarom paparazzi veel te ver gingen, en Harry en Meghan ze nu direct voor de rechter slepen

De reden waarom paparazzi veel te ver gingen, en Harry en Meghan ze nu direct voor de rechter slepen

Het is natuurlijk erg vervelend als je in je privacy aangetast wordt. Een aantal fotografen hebben zonder enige toestemming foto's gemaakt van prins Harry en zijn vrouw Meghan's zoontje Archie. Het echtpaar sleept de fotografen nu daarom voor de rechter. De advocaat van Harry en Meghan laat weten dat het gaat om foto's die zijn gemaakt toen het veertien maanden oude jongetje in de achtertuin van het gezin aan het spelen was.

Door de pers voor de rechter te slepen hoopt het koppel hiermee de verkoop van de foto's stil te kunnen leggen. Iedereen in Californië heeft het wettelijke recht op privacy in zijn of haar huis”, zegt hun advocaat Michael J. Kump. “Dat kunnen geen drones, helikopters of telelenzen wegnemen. De hertog en hertogin van Sussex zijn deze zaak gestart om de privacy van hun jonge zoon te beschermen en om iedereen die wil profiteren van deze illegale actie te stoppen.”

In de documenten van de rechtbank staat dat Harry en Meghan niet weten wie de foto's heeft gemaakt. De beelden die van zoontje Archie zijn gemaakt, zijn op het strand van Malibu geschoten, een openbare plek. Maar het opmerkelijke is, dat Archie nooit in Malibu is gewoon volgens Harry en Meghan. Volgens hun is de foto overduidelijk in de achtertuin in Los Angeles genomen.

Beeld: Sussex Royals | Instagram

Lees meer over:
Harry en Meghan Paparazzi

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties