De reden waarom paparazzi veel te ver gingen, en Harry en Meghan ze nu direct voor de rechter slepen

Royalty
zaterdag, 25 juli 2020 om 8:12
archie
Het is natuurlijk erg vervelend als je in je privacy aangetast wordt. Een aantal fotografen hebben zonder enige toestemming foto's gemaakt van prins Harry en zijn vrouw Meghan's zoontje Archie. Het echtpaar sleept de fotografen nu daarom voor de rechter. De advocaat van Harry en Meghan laat weten dat het gaat om foto's die zijn gemaakt toen het veertien maanden oude jongetje in de achtertuin van het gezin aan het spelen was.
Door de pers voor de rechter te slepen hoopt het koppel hiermee de verkoop van de foto's stil te kunnen leggen. Iedereen in Californië heeft het wettelijke recht op privacy in zijn of haar huis”, zegt hun advocaat Michael J. Kump. “Dat kunnen geen drones, helikopters of telelenzen wegnemen. De hertog en hertogin van Sussex zijn deze zaak gestart om de privacy van hun jonge zoon te beschermen en om iedereen die wil profiteren van deze illegale actie te stoppen.”
In de documenten van de rechtbank staat dat Harry en Meghan niet weten wie de foto's heeft gemaakt. De beelden die van zoontje Archie zijn gemaakt, zijn op het strand van Malibu geschoten, een openbare plek. Maar het opmerkelijke is, dat Archie nooit in Malibu is gewoon volgens Harry en Meghan. Volgens hun is de foto overduidelijk in de achtertuin in Los Angeles genomen.
Beeld: Sussex Royals | Instagram