ZIEN: In dit pak van The Masked Singer zit een prinses verstopt!

ZIEN: In dit pak van The Masked Singer zit een prinses verstopt!

The Masked Singer is momenteel een razend populair programma, zelfs een van de meest bekeken programma's van Nederland. Iedere vrijdag tikt het aantal kijkcijfers ruim de twee miljoen aan. Een heleboel mensen die zich afvragen wie er allemaal in die flamboyante pakken verscholen zitten dus. De juryleden zijn er zelf ook totaal niet van op de hoogte. LET OP: Mocht je niet willen weten wie er in welk pak zit dan kun je dit artikel beter niet lezen. Verschillende bekende Nederlanders van de afgelopen twee afleveringen zijn al ontmaskerd. Het ging hier om Miljuschka Witzenhausen en Toine van Peperstraten en zijn daarmee afgevallen. Maar zo zijn er ook een hoop geruchten over de andere pakken. Zo zou Ronnie Flex de krab, Birgit Schuurman de panda en Loiza Lamers de Zeemermin zijn. Gerard Joling heeft de verwachtingen al opgejaagd.

In een interview met De Telegraaf vroeg Jordi Versteegden aan Gerard naar mogelijke deelnemers van het spel. Jordi tegen Gerard: “Ik las dat in Noorwegen zelfs iemand van het Koninklijk Huis meedeed aan het programma. Zou dat bij ons kunnen denk je… Maxima in zo’n mooi pak?Gerard: “Nou, ik denk Maxima niet. Maar misschien Eloise of een van de Prinsen van Margriet, die zijn heel sportief. Er zit best wel muziek ook in onze Koninklijke familie. Of Amalia, die zingt ook goed!Jordi wordt nieuwsgierig: “Doet ze dit seizoen mee stiekem?Gerard cryptisch: “Ik kan er niets over zeggen, maar we hebben we een kroontje op deze show. Dat kan ik je wel vertellen!” Over welk ‘kroontje’ zal Gerard het hebben? Amalia? Alexia? Ariane?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties