Vreemdeling maakt foto van familie – dagen later ontvangt hij een levensveranderende boodschap

Entertainment
zaterdag, 20 april 2024 om 12:51
ijs
Terwijl we ons een weg banen door het leven, is het belangrijk om te onthouden dat momenten ons meestal heel snel voorbij gaan. Wanneer je de kans krijgt om iets aardigs voor iemand te doen, moet je die kans nooit laten schieten.
Dit soort vriendelijkheid kan willekeurig zijn, maar het komt vaak voor en hoe meer we het doen, hoe groter de impact die we op anderen zullen hebben. Als je iets aardigs doet voor iemand anders, zal het je goed doen voelen over die momenten. Het kan je ook een goed gevoel geven over jezelf.
Eén persoon die dit maar al te goed weet, is Joyce Reinhart. Ze was in 2017 met haar kleinzoon uit ijs aan het halen toen ze een familie samen op een bank zag zitten. Ze waren ook 's avonds uit om een ijsje te eten, en Joyce wilde iets aardigs voor hen doen.
Ze dacht dat het te goed was om een foto te nemen en liet het niet links liggen. Misschien legt zij het het beste uit, wat ze deed in de Facebook-post. Ze zei:
"Op 8 juni was ik bij Rita's Italian Ice met mijn kleinzoon Blake om hem te trakteren na zijn tennisles. Toen we op het punt stonden om te vertrekken, was er deze lieve familie die allemaal samen op een van de banken zat te genieten van een custard-ijsje. Iets drong bij mij aan om hen te vragen of ik hun foto kon nemen..."
Na het nemen van de foto gingen ze elk hun eigen weg. Het was een leuke uitwisseling, maar het was niet anders dan de andere die we dagelijks kunnen hebben.
Helaas zou het noodlot een rol spelen in deze ontmoeting.
Ze zei: "Ik nam deze foto hieronder en gaf toen mijn telefoon aan de jonge dochter en vertelde haar om de foto naar hun mobiele telefoon te sturen.
"Mijn kleinzoon thuisbrengen en aan hem uitgelegd dat ik dit eerder heb gedaan toen ik schattige familie momenten zie van totale vreemden zodat ze de herinnering kunnen hebben.
Meestal doe ik dit op vakantie."
Een paar dagen daarna werd Joyce op haar terras verrast door een sms-bericht en ze herkende het nummer niet. Dit was het bericht: "Geachte mevrouw, u heeft onze foto genomen voor Rita's op 8 juni. Mijn vrouw is gisteren overleden en dit is de laatste foto die we samen als gezin hebben. Gelieve mijn diepste dank te aanvaarden voor uw vriendelijkheid, het betekent de wereld voor mij. Bedankt vanuit de grond van mijn hart."
Na een paar keer heen en weer te hebben ge-sms't, ontdekte ze dat zijn vrouw al een jaar of zo ziek was. Ze ging verder met te zeggen:
"Mijn hart is zwaar voor dit lieve gezin dat ik niet eens ken en het enorme cadeau dat aan hen is achtergelaten omdat ik die dag naar mijn gevoel luisterde. Ik ben in het in shock!"
Dit is een les voor ons allemaal om vandaag de kans te nemen om iets vriendelijks te doen. Je weet nooit wiens leven je in het proces kunt raken.