Rampspoed treft Peter Lusse: Financiële nood en slechte gezondheid

Rampspoed treft Peter Lusse: Financiële nood en slechte gezondheid

Ex-steracteur uit bekende hitserie verbrokkelt: Geen vetpot meer!

Peter, bekend van zijn rol als eindverantwoordelijke voor het script van de populaire televisieserie Vrienden voor het leven, heeft de afgelopen jaren te maken gehad met financiële tegenslagen. Hoewel de serie in de jaren daarna nog vaak is herhaald, kregen de makers en acteurs daar geen cent voor, doordat dit niet was opgenomen in hun contracten.

"Ik verdiende destijds best goed," bekent Peter. "Maar van een televisieserie maken word je niet rijk." Hij vervolgt: "Door factoren zoals een kwakkelende gezondheid werkte ik veel minder, en dat was niets voor mij."

Peter werd namelijk getroffen door een zeldzame heftige aandoening. Waar hij precies last van heeft kun je hier lezen.

Peter heeft echter niet stil gezeten en heeft de handen uit de mouwen gestoken. Hij is mantelzorger geworden en vindt dit een mooie manier om iets betekenisvols te doen. "Mijn aanwezigheid betekent iets voor deze mensen, en dat is mooi," zegt hij. "Nu doe ik het nog twee dagen per week, vanwege mijn theatertournee. Maar ik blijf zeker mantelzorger."

Deze populaire acteur heeft dus tijden meegemaakt waarin het geld binnenstroomde, maar heeft nu de andere kant ervaren.

Velen van ons zullen waarschijnlijk op een warme manier terugdenken aan de geweldige TV-serie van Peter Lusse. In onderstaande Instagram post kondigt hij zijn nieuwe theatertour aan (welke inmiddels al in volle gang is), en je kunt hem natuurlijk ook altijd op datzelfde Instagram account volgen. Want hij plaatst daar namelijk vrijwel dagelijks de leukste video's.

Volg ons ook op Instagram voor het laatste en belangrijkste nieuws

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties