Prins Bernhard Jr. koopt mediapark Hilversum

Prins Bernhard Jr. koopt mediapark Hilversum

Het Media Park in Hilversum is voor een onbekend bedrag verkocht aan Pinnacle BV, het vastgoedbedrijf waarvan prins Bernhard van Oranje minderheidsaandeelhouder is. Het terrein van de huidige eigenaar Europa Capital stond al meer dan twee jaar in de verkoop.

Pinnacle krijgt met de aankoop van het terrein 150.000 vierkante meter aan bedrijfsruimten in handen. Zo'n 95 procent wordt verhuurd aan mediabedrijven en tv- en radiostudio's van omroepen als BNNVARA en Talpa. Er werken in totaal 6.000 mensen op het Media Park.

Wethouder Jaeger van Economie, Media en Cultuur zegt tegen het ANP blij te zijn dat er met de verkoop een einde is gekomen aan de onzekerheid rond het bedrijventerrein. Hij kijkt uit naar een goede samenwerking met de nieuwe eigenaar. "Het Media Park moet een prettig nest worden voor nieuwe media", aldus Jaeger.

Lees verder bij de bron: https://nos.nl/artikel/2266598-media-park-hilversum-verkocht-aan-vastgoedbedrijf-prins-bernhard.html

LEES OOK: Prinses Mabel gooit miljoenenvilla tegen de vlakte

Beeld: Schermafbeelding Autoweek / Youtube

Lees meer over:
Prins Bernhard Jr. media

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer