Online influencer zegt dat ze “te mooi is om te werken”

Entertainment
woensdag, 01 mei 2024 om 11:25
10 19
Sommige online influencers hebben miljoenen mensen die elke beweging volgen. Een van die mensen is Lucy Welcher, een influencer met zo'n 20 miljoen likes.
Onlangs plaatste Lucy een nu virale video op TikTok met een simpele claim. Ze zei dat ze ‘te mooi’ was om te werken en dat veroorzaakte een storm van reacties die nog steeds aan de gang is. Veel mensen op internet beschuldigden haar ervan rechtmatig en oppervlakkig te zijn, maar laten we er wat verder naar kijken.
In de video zei ze dat ze de dagelijkse sleur van het werk niet leuk vindt. Ze zei: “Ik wil niet de rest van mijn leven werken. Ziet het eruit alsof ik de komende 60 jaar elke verdomde dag om 6 uur wil opstaan? Nee! Daar ben ik te mooi voor!”
Nadat de negatieve feedback binnenstroomde, verwijderde ze de originele video en plaatste een nieuwe. In de nieuwe video gaf ze enige verduidelijking door te zeggen dat ze alleen maar een grapje maakte en enige frustratie uitte over de manier waarop sociale media haar hadden belasterd.
Ze zei ook dat sommige opvattingen over haar rijkdom, het verdienen van een hoog salaris en het hebben van meerdere luxe voertuigen onjuist waren. Ze zei dat haar huis in werkelijkheid ‘letterlijk uit elkaar valt’
Een paar dagen later werd er nog een video geplaatst met de titel: “Remake van de meest gehate video die ik ooit heb gemaakt.” Ze speelde na wat ze in de controversiële video had gedaan, maar deze keer waren de reacties anders.
Omdat de meeste mensen beseften dat ze alleen maar een grapje maakte omdat ze te mooi was om te werken, steunden ze haar en haar tweede video meer. Tegelijkertijd waren er echter veel mensen die dit punt nog steeds wilden beargumenteren en dat deden ze in de commentaren.