Oma haar hele lichaam is bedekt met tattoo's, zie de foto's van hoe ze er 10 jaar geleden uit zag

Entertainment
zaterdag, 04 mei 2024 om 4:25
7
Veel mensen uiten zich door veranderingen aan hun lichaam aan te brengen. Dit kan door middel van cosmetische chirurgie, piercings of tatoeages zijn.
Sommige mensen die besluiten hun lichaam te veranderen door middel van tatoeages, gaan tot het uiterste. Ze houden misschien van het feit dat ze inkt hebben en ze vinden het leuk hoe het eruit ziet, dus besluiten ze hun hele lichaam als een tapijt te beschouwen.
Dat is wat de 56-jarige Kerstin Tristan deed toen ze zichzelf op een heel interessante manier transformeerde. De grootmoeder uit Duitsland heeft zo'n 25.000 euro uitgegeven om de speciale look te creëren die nu haar hele lichaam is.
Het waren niet alleen de looks van haar lichaam die veranderden, ook haar mentale toestand evolueerde mee. In plaats van het voor zichzelf te houden, besloot ze het online te delen en heeft ze nu ongeveer 195.000 volgers op Instagram.
Kerstin heeft een zeer diepe verbinding met alle lichaamskunst die ze heeft verzameld. Ze vertelt erover en zegt: “Als ik naar mezelf in de spiegel kijk, zie ik een prachtige weide vol bloemen waar je van moet houden.”
Het grappige is dat ze ongeveer 10 jaar geleden niet van tatoeages hield, maar ze begon aan een reis van zelfexpressie waardoor ze de levensstijl kon omarmen en ze erdoor gesterkt werd.
Het verschil is gemakkelijk te zien als je foto’s van de grootmoeder van tien jaar geleden vergelijkt met wat je vandaag ziet. Houd er rekening mee dat het niet altijd gaat om wat je ziet, maar ook om wat er onder de oppervlakte gebeurt.
Wij wensen haar nog vele jaren geluk.