Mensen renden de winkels uit toen ze dit vader-en-dochter-moment hoorden

Entertainment
zondag, 05 mei 2024 om 18:32
11 1
Veel mensen beschouwen een reis naar Disney als de ultieme familievakantie. Als u Disney World in Florida bezoekt, is het Grand Floridian Hotel een plek waar u even langs wilt gaan.
The Grand Floridian is een hotel dat lijkt op een pagina uit de geschiedenis. Als je de enorme lobby binnenloopt, zul je zoveel schoonheid zien dat het moeilijk is om in je op te nemen. Er spelen ook pianospelers op vleugels en er speelt af en toe een live band.
Het was in de Grand Floridian dat er een heel speciaal evenement plaatsvond, en het werd niet eens gesponsord door Disney. Het gebeurde toen een man genaamd Justin zijn dochter meenam voor een wandeling door de lobby en ze een pianist aantroffen die prachtige muziek speelde.
Justins dochter had een idee, dus liep ze naar de pianist en stelde hem een vraag. Ze wilde weten of hij een liedje wilde spelen en of haar vader mee kon zingen.
Gelukkig is Jason een goed ei en hij besloot in te gaan op het verzoek van zijn dochter. Ze duwde hem op zijn plaats en hij begon Ava Maria te zingen.
Terwijl zijn stem opging in de omringende atmosfeer, was het bijna alsof ook hij een pagina buiten de tijd was. Mensen konden het prachtige gezang niet onderdrukken en renden zelfs de nabijgelegen winkels uit om het optreden te zien plaatsvinden.
Dit begon misschien als een informele wandeling door een prachtig hotel, maar het veranderde al snel in een virale video die meer dan 14 miljoen keer bekeken werd. Je kunt het zelf zien in deze video: