Het internet staat op zijn kop na de oproep van deze vrouw: 'Ik kan de nagels van jouw kind doen'

Entertainment
zondag, 09 april 2023 om 12:37
nagels
Op social media heeft een vrouw onder de naam Hopey, voor behoorlijk wat ophef gezorgd. Ze plaatste foto’s van een babyhandje met kunstnageltjes in de vorm van scherpe stiletto’s.
De nagels waren bovendien gelakt met glitters. Bij de foto’s schreef Hopey: “Ik kan de nagels van jouw kind doen. Schrijf me alsjeblieft privé voor meer informatie.”
Natuurlijk kunnen we niet met zekerheid zeggen of het handje op de foto’s van een pasgeborene is, maar het is wel waarschijnlijk.
Het commentaar op de foto’s was dan ook niet mals. Veel mensen waren bezorgd over de veiligheid en gezondheid van de baby. Er kwamen reacties van mensen die het idee van kunstnageltjes bij baby’s absurd vonden. “Kindernagels zijn al scherp genoeg. Ik kan me niet voorstellen dat ik mijn dochter klauwen zou geven”, schreef iemand. Een ander merkte op dat baby’s vaak hun ogen en gezicht aanraken, en dat de scherpe nagels het risico op krassen en verwondingen vergroten.
Sommige reacties waren niet alleen bezorgd, maar ook kritisch. “Een van de nageltjes van de baby is zo dun dat deze voor later in het leven beschadigd kan raken”, schreef een gebruiker. “En eerlijk gezegd is het gewoon dom.”