Dakloze vrouw verrast door haar nieuwe look uren later nadat ze haar haar liet doen – ze is onherkenbaar

Dakloze vrouw verrast door haar nieuwe look uren later nadat ze haar haar liet doen – ze is onherkenbaar

We weten zelden wat de mensen die we ontmoeten hebben meegemaakt en waar ze in hun dagelijks leven mee te maken krijgen.

Eén misstap kan je hele wereld op zijn kop zetten en je leven en veiligheid op zijn kop zetten. Naar schatting leven 100 miljoen mensen zonder onderdak op onze planeet. Leven in dakloosheid is stressvol, niet alleen fysiek maar ook psychologisch.

Dat was precies het geval met die vrouw die Cheyun de kapper op straat tegenkwam.

De vrouw kwam bij de salon aan in gescheurde kleren en met een ketting om haar nek, waarin een groot stuk cement zat. Haar haar was een grote wirwar, gevuld met stukjes cement en vuil. Toen Cheyun haar zag, besloot hij haar meteen te helpen.

De dakloze vrouw beweegt geen centimeter als ze de salon binnenkomt, zich stevig vastklampt aan het stuk cement en de kapper verlaat om de ketting met een tang door te knippen.

Ze lijkt erop gebrand de ketting te behouden, dus terwijl Cheyun haar haar in orde maakt, probeert een ander personeelslid een persoonlijk accessoire uit het cement te halen.

Cheyun begint dan de knopen in haar haar te ontwarren. Stukje na stukje probeert hij het cement van de grote dop te scheuren.

Dakloze vrouw verrast door haar nieuwe look uren later nadat ze haar haar liet doen – ze is onherkenbaar

Ga naar de volgende pagina voor het eindresultaat

Het lijkt alsof het pijn doet, maar Cheyun moet de rest van het haar losmaken. Nadat het grootste deel van het haar is verwijderd en wat helemaal niet meer te redden is, wast de vrouw haar haar.

De twee kappers verwijderen om de beurt de laatste restjes conditioner. Ze worstelen en proberen jarenlang vuil van straten en pleinen op te ruimen. Er is geen tijdsinterval, maar men kan zich alleen maar voorstellen hoe lang het moet hebben geduurd.

De vrouw maakt van de gelegenheid gebruik om het vuil van haar gezicht te spoelen terwijl ze wacht tot de laatste snee is schoongewassen. Cheyun knipt een flink stuk haar af en direct na de eerste ronde ziet de vrouw eruit als een heel nieuw persoon.

Zodra Cheyn een pagina over de vrouw krijgt, is het tijd voor hem om zijn haar te verven. Het is een warme blonde tint die aan koper trekt, en alsof dat nog niet genoeg is, laat ze ook haar nagels knalrood lakken en krijgt ze een make-over.

Voordat ze zichzelf kan zien, haalt Cheyun een zwarte jurk tevoorschijn die ze kan aantrekken, en als ze klaar is, kunnen noch zij, noch iemand anders haar ogen geloven.

Ze raakt zichzelf aan, alsof ze niet kan geloven dat het echt is, kijkend naar het personeel.

In de onderstaande video kun je zien wat het eindresultaat is van haar geweldige transformatie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer