Chinese luchtvaartmaatschappij biedt vluchten aan... zonder eindbestemming

Chinese luchtvaartmaatschappij biedt vluchten aan... zonder eindbestemming

Vanaf deze maand maakt een Chinese luchtvaartmaatschappij het mogelijk om voor reizigers drie uur lang te genieten van een vlucht, maar dan zonder eindbestemming welteverstaan.

Het heeft een unieke reden, de vluchten zijn namelijk bestemd voor reizigers die het missen om te vlucht. Het zorgt ook voor de nodige kritiek, want goed voor het milieu is het natuurlijk niet echt.

De vluchten worden georganiseerd door EVA Airlines, een van de grootste vliegmaatchappijen van het land. Het regelt de gehele vliegervaring zoals mensen die normaliter gewend zijn, van de douane tot het land. Reizen zonder grenzen gaat vooralsnog nog steeds zo makkelijk vanwege corona.

Voor de vliegfanaten die een ticket kopen, staan er drie speciale uurtjes op de planning. Ze nemen namelijk plaats in een van de populairste vliegtuigen van de luchtvaartmaatschappij: De Hello Kitty Dreamjet. Naast de thema-voorziening is er ook wifi en een entertainmentsysteem beschikbaar.

Beeld: CC BY-ND 2.0 | Flickr

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties