Catherine Keyl deelt tragisch nieuws: "Zit in een rolstoel"

Catherine Keyl deelt tragisch nieuws: "Zit in een rolstoel"

Catherine Keyl, de 77-jarige televisiepresentatrice, heeft het momenteel niet gemakkelijk. Ze eerder bekendgemaakt dat ze slachtoffers is geworden van ongepast gedrag, en zit nu al drie weken in een rolstoel. In haar column in de Telegraaf uit ze haar zorgen en verdriet. Ze legt ook uit wat de oorzaak van haar lijden is.

“Ze hebben foto’s genomen, een MRI scan gedaan, voorlopige diagnose: een slijmbeursontsteking in de heup. Maar ondanks drie weken en een injectie, is er geen teken van verbetering,” zegt Catherine Keyl. "Plotseling bevond ik me in een rolstoel op weg naar ons splinternieuwe ziekenhuis."

Voor Catherine is liggen wachten in het ziekenhuis geen optie. "Aangezien ik alleen kan liggen, hoopte ik op een bank in de wachtkamer." Maar tot haar grote teleurstelling kon ze deze nergens vinden. "Alleen schattige ijzeren designleuningen van bikkelhard staal." Hier had ze niets aan.

Haar eerste bezoek aan de fysiotherapeut was bijzonder moeilijk voor Catherine. "De eerste dag dat ik daarheen strompel, vlak voordat ik denk dat ik ga flauwvallen van de pijn, biedt een onbekende vrouw me haar arm aan."

"Ik ben enorm dankbaar dat er zulke aardige mensen in Nederland wonen," zo eindigt Catherine haar relaas. We wensen haar een voorspoedig herstel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties