Binnenkijken! Peter Gillis koopt voor 4,75 miljoen euro moordhuis van ex-vrouw geliquideerde zakenman 

Binnenkijken! Peter Gillis koopt voor 4,75 miljoen euro moordhuis van ex-vrouw geliquideerde zakenman 

Na het kasteel van 5.5 miljoen nog een villa van bijna vijf miljoen. De deal is rond, maar voor Peter Gillis is het nog even wachten tot hij in zijn nieuwe villa kan trekken. Justitie heeft namelijk beslag op de villa in het Belgische Neerpelt gelegd tot duidelijk is of de verkoper, de ex-vrouw van de in 2017 vermoorde Marcel van Hout, niet de opdrachtgeefster is van de moord op haar steenrijke ex-man. Pas dan kan ze samen met Gillis haar handtekening zetten onder de overeenkomst en kan Gillis in zijn nieuwe moordhuis trekken.

Recent werd bekend dat Massa is Kassa-ster Peter Gillis voor 5.5 miljoen een kasteel in België kocht. En nu blijkt dat hij ook nog eens een villa in Neerpelt aangeschaft heeft. Een villa met een verleden, want in het huis in Neerpelt is de zakenman Marcel van Hout (51) geliquideerd. Gillis koopt de villa van Jouhara A., de ex van de op 22 november 2017 in het Belgische Neerpelt vermoorde, steenrijke, zakenman. Maar de overdracht komt er pas als Jouhara vrijgesproken wordt van betrokkenheid bij de moord op haar ex-man. Tot dan ligt er beslag van justitie op de villa.

Klik hier om de foto's van de villa te bekijken

Lees meer over:
België

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties