Bekende Nederlandse acteur plotseling (59) overleden

Entertainment
dinsdag, 21 mei 2024 om 10:56
kaars
De Nederlandse entertainmentwereld is in diepe rouw na het onverwachte overlijden van Frank Schaafsma, voormalig acteur van de populaire soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Zijn familie maakte het tragische nieuws bekend via zijn Facebookpagina.
In een emotioneel bericht schreef de familie: "Met verdriet geven wij kennis van het onverwachte, natuurlijke overlijden van Frank Schaafsma op zaterdag 18 mei." Ze gaven aan geschokt te zijn door zijn plotselinge overlijden, maar vinden troost in de gedachte dat hij nu rust heeft gevonden na een leven dat hij vaak als 'geen makkie' beschreef.
Frank Schaafsma werd 59 jaar. Hij verwierf nationale bekendheid door zijn hoofdrol in de film Schatjes! uit 1984, die door 1,5 miljoen mensen werd bezocht. Daarnaast speelde hij in verschillende populaire series zoals Goede Tijden, Slechte Tijden, Flikken Maastricht en Vrienden voor het Leven. Zijn bijdragen aan de Nederlandse entertainmentindustrie blijven onvergetelijk.
De familie en fans hopen dat Frank Schaafsma rust heeft gevonden na een bewogen leven. Zijn werk en nalatenschap zullen voortleven in de harten van velen die hem hebben gekend en bewonderd. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte in deze moeilijke tijd. Condoleances en herinneringen kunnen gedeeld worden via reacties op de familiepagina.