67-jarige Patty Brard zwaar getroffen door ziekte

67-jarige Patty Brard zwaar getroffen door ziekte

Begin jaren tachtig werd Patty Brard gevraagd om Ralph Inbar te assisteren bij de TROS Banana Split. Toen de tv-commercial in 1989 een hit werd, startte ze haar eigen bedrijf en produceerde ze een tijd lang de verborgen camerashow Go with the banana voor RTL-Véronique. Ze presenteerde een speciale aflevering van Sinterklaas Banana Split, met een gipsen rechtervoet.

Het bruinharige meisje is al lang aanwezig in de wereldtelevisie-industrie. Op 25 maart viert ze haar 65e verjaardag en dat gaat goed. Onder meer Rolf Sanchez en Richard Groenendijk treden op. Inmiddels zijn er 250 gasten uitgenodigd, maar door het coronavirus is de zaak verslechterd.

Ze schreef op sociale media: “Lieve allemaal! Helaas hebben we ook mijn boekpresentatie en verjaardagsfeestje op 25 maart moeten annuleren! Het boek komt uit, de festivals worden uitgesteld en! of aanpassen! Ik had me mijn 65e verjaardag anders voorgesteld, maar natuurlijk volgen wij ook de adviezen van de overheid op! Ik zal je updaten!”

Beeld: Videostill

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer