Vrouw redt verwaarloosde pitbull die was achtergelaten in het bos bij haar huis

Vrouw redt verwaarloosde pitbull die was achtergelaten in het bos bij haar huis

Cheryl Minskey heeft een huis vol met reddingshonden die "gekoesterde leden" van haar familie zijn. Dus toen ze hoorde over een verdwaalde pitbull die was achtergelaten in het bos bij haar huis, besloot ze haar te redden.

Voor haar reddingspoging hoorde Cheryl dat er twee Pit Bulls waren gedumpt. Dierenredders wisten de een te redden, de ander niet. Twee dagen lang probeerden ze het teefje tevergeefs te vangen.

Cheryl dacht dat ze het zelf zou proberen en met de hulp van een vriend met een Duitse herder ving ze zonder problemen “Honey” omdat de hond van een jaar oud krols was.

Cheryl zag dat Honey ernstig was verwaarloosd. De hond was erg mager en bang voor mensen.

"Toen ik op pad ging om deze bange, verwaarloosde pitbull te redden die in het bos was achtergelaten, had ik geen ander plan dan haar leven te redden", legt Cheryl uit. “Ik was oorspronkelijk van plan haar naar het asiel te brengen, maar ik kon haar gewoon niet blootstellen aan nog meer trauma’s. Ze was bang genoeg. Dus nam ik haar mee naar huis en rehabiliteerde haar met de gedachte haar een goed thuis te geven.”

Honing kwam langzaam uit haar schulp, ontmoette Cheryl's reddingshonden en bezocht opnieuw het bos waar ze was achtergelaten. Maar nu kon ze genieten van rennen en spelen. Terwijl de rehabilitatie van Honey doorging, besefte Cheryl dat Honey bij haar familie hoorde. “…[We] raakten erg gehecht en we hebben veel avonturen gedeeld. Ze is nu een geliefd lid van mijn familie en leeft het best mogelijke leven. Ik kijk uit naar nog veel meer avonturen met mijn Honey B. Sweet.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties