Verwaarloos de hond wiens baasje "vergat" hem te voeren in ongeloof wanneer reddingswerkers hem eten geven!

Dieren
woensdag, 18 mei 2022 om 13:20
ongeloof
Benji woonde bij een persoon, maar we kunnen die persoon eigenlijk geen eigenaar noemen vanwege wat hij de arme Benji heeft aangedaan.
Hij werd beroofd van voedsel, bijna stervende en bracht zijn hele leven vastgebonden door. Het enige beddengoed van Benji was de betonnen vloer. Benji was ook bedekt met verwondingen die hij had opgelopen toen mensen stenen naar hem gooiden.
Sidewalk Specials, gevestigd in Kaapstad, Zuid-Afrika, had Benji van die vreselijke plek gehaald en hem de liefde en zorg gegeven die hij wel verdiende.
Eerst keek Benji alleen maar naar de kom met eten die ze hem aanboden. Hij was er zeker van dat het een soort truc was en dat hij geslagen zou worden als hij het eenmaal had opgegeten.
Hij had echter zo'n honger dat hij zichzelf niet kon tegenhouden. Benji werd net op het nippertje gered, omdat dierenartsen zeiden dat hij bijna stervende was.
De video, tijdens het eerste deel, kan voor sommige kijkers moeilijk te bekijken zijn. Het herstel van Benji is echt geweldig!
We begrijpen echt niet waarom mensen huisdieren zouden adopteren als ze niet goed voor ze kunnen zorgen. Het is veel te erg om ze gewoon te "vergeten".
Maar we zijn erg blij dat Benji op tijd is gered! Vergeet niet het verhaal van Benji te delen.