Vermiste Labrador reisde bijna 100 kilometer om naar haar vorige huis te gaan

Vermiste Labrador reisde bijna 100 kilometer om naar haar vorige huis te gaan

Een gele Labrador genaamd Cleo werd vermist en werd gevonden in het vorige huis van haar eigenaar. Cleo werd voor het laatst gezien in hun huis in Kansas en een week later verscheen zij in hun voormalige huis in Missouri.

De nieuwe eigenaar van het huis, Michael en Britney, waren verrast toen ze de onbekende hond op hun veranda zagen zitten. ‘Ze stapte uit haar auto en zei: “Waar komt deze hond vandaan?”’ vertelde Michael aan nieuwszender KMBC. Ze zeiden dat toen ze Cleo op hun veranda ontdekten, de hond nerveus was.

Ze liet ons niet helemaal bij haar in de buurt komen,’ voegde Michael eraan toe. Later kwamen ze er achter dat hun veranda meer dan twee jaar geleden een van Cleo's favoriete plekjes was.

Cleo werd toen naar de dierenarts gebracht en daar ontdekten ze dat ze een microchip had. Na het scannen ontdekten ze dat Cleo van de vorige eigenaar van het huis is. Ze had dus de hele reis afgelegd om bij haar 'huis' terecht te komen.

Weken daarvoor was Cleo's vermist gemeld door haar eigenaar. Michael belde toen de eigenaar van Cleo en ze waren geschokt waar Cleo was. 'Het is het meest bizarre verhaal', zei Cleo's eigenaar, Drew. ‘Echt, ze is alles voor ons en mijn moeder…Het voelt goed om met haar herenigd te worden.’

Bekijk hieronder het verhaal van Cleo.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties