Verdrietige en verlaten hond meldt zich bij het dierenasiel met zijn bed en speelgoed

Verdrietige en verlaten hond meldt zich bij het dierenasiel met zijn bed en speelgoed

Wall-E, een Lab-mix, werd voor het eerst geadopteerd door Maricopa County Animal Care and Control (MCACC) in 2015. De lieve pup dacht dat hij zijn familie had gevonden. Helaas werd hij drie jaar later teruggebracht naar het asiel met twee vuilniszakken.

De vuilniszakken bevatten zijn bed en al zijn speelgoed dat de vorige eigenaar samen met Wall-E had ingeleverd. Het asiel liet weten dat de beslissing om de hond af te staan niet lichtvaardig was genomen, aangezien de familie in tranen was. ”Deze hond verdient een gezin voor altijd dat hem niet zal opgeven."

We kennen niet het hele verhaal. Wat we wel weten is dat de eigenaar diepbedroefd was en huilde. Het was moeilijk om ze eindelijk te helpen vertrekken. Het personeel huilde met de eigenaren. We geloven niet dat deze beslissing lichtvaardig is genomen.

Wall-E was echter in de war en vroeg zich af wat hij verkeerd had gedaan om weer in het asiel te belanden.

Jordan Bader, manager van de Facebook-pagina van het asiel, vertelde The Dodo: "Hij werd door zijn familie overgegeven omdat ze niet genoeg tijd voor hem hadden. Hij was erg bang. In zijn kennel blafte en blafte hij.”

Verdrietige en verlaten hond meldt zich bij het dierenasiel met zijn bed en speelgoed

Een foto van Wall-E en zijn spullen werd door het asiel geplaatst met een pleidooi voor een nieuw gezin. De hartverscheurende foto ging viraal. Samen met de foto plaatste het personeel: "Hier is Wall-E toen hij werd afgestaan door zijn eigenaar. Ze brachten al zijn spullen mee … alsof het daar 2 maanden later bij hem in zijn kennel zou zijn."

De 6-jarige Lab-mix was zindelijk en goed met kinderen. Twee maanden lang werd hij gepasseerd totdat een vrouw zijn foto zag en zijn verhaal hoorde. Het enige wat hij wilde was een huis dat voor altijd van hem zou houden.

Verdrietige en verlaten hond meldt zich bij het dierenasiel met zijn bed en speelgoed

Nou - hij heeft het gevonden! Lynn Lee kwam naar het asiel en ontmoette de knappe kerel. Ze werd meteen verliefd en adopteerde Wall-E. Ze bracht haar andere hond mee en de twee konden het goed met elkaar vinden. Nu zal Wall-E de rest van zijn leven in het park spelen en in de zon slapen.

Onthoud dat honden je zien als onderdeel van hun roedel en dat ze als gezinsleden moeten worden beschouwd. Ze zouden je nooit in de steek laten of verlaten, dus verlaat ze niet. Adopteer, niet winkelen!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties