Kitten werd gekleurd met giftige blauwe verf en achtergelaten in de regen - redders helpen haar een verbluffende transformatie te ondergaan

Dieren
maandag, 22 april 2024 om 13:49
images 1
Het is echt hartverscheurend hoe sommige mensen dieren behandelen, maar gelukkig zijn er ook vriendelijke mensen bereid om in te stappen en deze arme schepsels de liefde en zorg te geven die ze nodig hebben.
Dat was het verhaal van een arme kat die wreed blauw werd geverfd en vervolgens voor dood werd achtergelaten - maar een redder hielp haar een geweldige transformatie te maken...
Volgens het YouTube-kanaal The Moho werd de kat buiten in de regen ontdekt. Iemand had haar naar verluidt met giftige blauwe inkt geverfd voor "wrede lol" en haar vervolgens weggegooid.
Dierenredder Amauri Gomes vond de kat en bracht haar naar de dierenarts. Ze begonnen met het tijdrovende proces om de blauwe verf zorgvuldig van haar te verwijderen met behulp van huisdierveilige reinigingsmiddelen en oliën.
Met tijd en geduld konden de redders 90% van de verf verwijderen. Het proces was pijnlijk voor de kat en veel van haar vacht viel uit, maar ze deden hun best om haar kalm en comfortabel te houden, en ze was naar verluidt coöperatief.
Ze noemden de kat heel toepasselijk "Blauw". De redders voedden haar en zorgden voor medische zorg, en al snel begon Blauw terug te veren: ze had naar verluidt het "liefste gedrag".
En toen ze het grootste deel van de blauwe verf hadden verwijderd, kwamen haar ware kleuren door, een prachtige witte en grijze vacht onthullend.
Nadat de kat was genezen, weer op gewicht was gekomen en terug was naar haar natuurlijke kleuren, werd ze naar verluidt ter adoptie aangeboden.
Het is ongelooflijk dat iemand een kat zo blauw zou verven, maar we zijn blij dat ze het nu goed doet en weer terug is naar haar normale kleuren. Bedankt aan iedereen die Blauw heeft gered!