Jonge jongen stopt en geeft straathonden een warme omhelzing, denkende dat niemand kijkt

Jonge jongen stopt en geeft straathonden een warme omhelzing, denkende dat niemand kijkt

Hij is nog een kind, maar zijn eenvoudige daad van vriendelijkheid is niet gering. Hij maakt de wereld gelukkiger en herstelt je vertrouwen in de mensheid.

Maak kennis met Ibrahim, een schooljongen die in de stad Grozny, Tsjetsjenië, woont. Op een dag ging hij naar school toen hij een paar zwerfhonden zag die in de ochtendzon aan het relaxen waren.

Hij had de honden misschien gewoon kunnen negeren en zijn weg kunnen vervolgen. Maar in plaats van zijn weg te vervolgen, stopte hij en omhelsde hen.

Jonge jongen stopt en geeft straathonden een warme omhelzing, denkende dat niemand kijkt

De jongen geloofde dat niemand hem kon zien, maar hij had het mis. Een bewoner die in een nabijgelegen gebouw woonde, zag hem vanuit hun raam en legde zijn willekeurige daad van liefde en vriendelijkheid vast op camera.

De persoon deelde de video vervolgens op sociale media, waar deze viraal ging en veel positieve reacties opleverde. Mensen bewonderden hem en prezen hem om zijn spontane gebaar van vriendelijkheid.

“Ik heb het filmpje gezien. Dat is Ibrahim,' zei Katerina, een vriend van Ibrahims familie. “Hij gaat met mijn dochter naar school en helpt haar haar tas te dragen. Het is een heel aardige jongen."

Katerina zegt dat de scène een goede weerspiegeling is van zijn onbaatzuchtige geest, en we zijn er zeker van dat je het daarmee eens bent. Hij omhelsde niet alleen de honden, maar hij omhelsde ons ook allemaal en maakte onze dag vrolijker.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties