Hond helemaal alleen gelaten in het asiel nadat elke andere hond is geadopteerd

Hond helemaal alleen gelaten in het asiel nadat elke andere hond is geadopteerd

Dierenasielen over de hele wereld doen geweldig werk om kleine kwetsbare dieren de hulp te bieden die ze hard nodig hebben, maar afgezien daarvan hebben sommige van deze asielen zulke geweldige medewerkers die met unieke ideeën komen om de huisdieren te helpen families veel sneller te vinden.

Wayside Waifs Animals Shelter-medewerkers zorgen voor veel honden en willen ze het huis geven waar ze zo van dromen dat ze met een geweldig idee kwamen, om een adoptie-evenement te houden zodat mensen kunnen komen en de honden kunnen kiezen die ze willen verwelkomen in hun liefdevolle huizen.

Het evenement was een groot succes en de lieve honden vonden één voor één hun eeuwige thuis.

De medewerkers waren zo blij toen ze zagen dat elke hond werd geadopteerd, maar hun geluk was van korte duur toen ze zich omdraaiden en merkten dat Kenny een Pitbull Terriër-mix zonder familie was achtergelaten, en nu ook zonder zijn vrienden, aangezien van alle honden alleen hem werd een warm liefdevol thuis ontzegd.

Het personeel was in de war hoe de hond werd achtergelaten, toen hij daar de liefste, meest bruisende en levenslustige hond was.

"Kenny is een leuke, vriendelijke en vrolijke hond", vertelde Casey Waugh, communicatie- en jaarlijkse schenkingsmanager bij Wayside Waifs, aan The Dodo. . “Hij is absoluut een mensenhond! Gisteren nam een vrijwilliger hem mee op excursie. De vrijwilliger beschreef hem als ‘een droom’.

Hond helemaal alleen gelaten in het asiel nadat elke andere hond is geadopteerd

Mensen van het asiel die Kenny kenden en wisten wat een goede jongen hij is, zouden op alle mogelijke manieren werken om een thuis voor hem te vinden, om dat te bereiken, besloten ze een Facebook-post te maken, Kenny's verhaal, zijn persoonlijkheidskenmerken, zijn likes te delen en heeft een hekel aan zodat hij het huis en de waardering krijgt die hij verdient, ze deelden hoe Kenny van wandelingen naar het park houdt, hoe hij buikwrijven waardeert en dol is op knuffelen met mensen.

"Opdat je niet denkt dat ik alleen maar bezig ben met sporten en onderweg zijn, ben ik ook een aanhankelijke hond die van aandacht van jou houdt. Ik vind het leuk om over mijn buik te wrijven en ik vind het leuk om naast je op te kruipen en te knuffelen. Ook speel ik graag met speelgoed en kan ik me er prima mee vermaken als je met andere dingen bezig bent. Ik zal een geweldige metgezel voor je zijn!” Wayside Waifs schreef.

Hond helemaal alleen gelaten in het asiel nadat elke andere hond is geadopteerd

Ze deelden een foto van hem helemaal alleen in dat grote asiel, en schreven dat iedereen die hem wil verwelkomen een rustige plek moet hebben zonder andere honden of kinderen omdat Kenny's energie niet goed past in een druk huis.

Het idee van het personeel heeft zijn vruchten afgeworpen, aangezien onze Kenny is geadopteerd door een lieve lokale vrouw die hem alle liefde zal geven die hij tot nu toe heeft gemist.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties