Fret staat erop haar verzorger vol trots haar baby's te laten zien

Fret staat erop haar verzorger vol trots haar baby's te laten zien

Deze nieuwe moederfret wil haar verzorger heel graag haar pasgeboren kitjes laten zien! In de lieve video staat ze erop dat haar mens haar baby's in hun nest/hol komt bekijken. Ze springt uit de kleine doos waar haar baby's slapen om de hand van de man terug te slepen met haar tanden!

De mama is heel blij als hij zijn hand naar de bak beweegt en haar jongen aait. Ze springt erin en kijkt toe terwijl hij ze knuffelt. Ze is niet zo blij als hij er een probeert op te rapen, want ze wil ongetwijfeld al haar baby's bij elkaar houden. Maar ze heeft zeker veel vertrouwen in haar verzorger.

Wanneer hij zijn hand probeert weg te nemen, springt ze naar voren om zijn hand terug te trekken.

Veel mensen houden van de uitwisseling. Een kijker schreef: "Stel je eens voor hoeveel dit dier die mens respecteert en vertrouwt. Om de mens niet alleen op zijn gemak te laten zijn bij zijn baby's, maar ook om ze opzettelijk te introduceren en te laten zien. Wauw."

Ze wil absoluut dat hij bij haar blijft en haar en haar kleintjes knuffels en huisdieren geeft. Misschien denkt ze dat hij hen ook voor haar zal beschermen?

Andere kijkers denken dat er een ander moederinstinct aan het werk is. Een kijker zei: "Ze doet dat omdat ze een sterke band met je heeft en haar moederinstinct begint te werken, ze wil je meenemen naar het nest met de baby's omdat ze denkt dat je nu een van hen bent."

“Zo interpreteerde ik het ook. Ze gedroeg zich alsof zij [de verzorger] een van haar baby's was,' beaamde een andere kijker.'

Maar anderen concluderen dat de fret gewoon van de man houdt. Een persoon merkte op: "Toen ze net zijn arm naar haar baby's sleepte, wist ze dat hij de meest vertrouwde persoon is die ze kent."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties