Dakloze man slaapt buiten dierenasiel in de hoop dat ze zijn verloren hond hebben gevonden

Dakloze man slaapt buiten dierenasiel in de hoop dat ze zijn verloren hond hebben gevonden

Hij had geen cent op zijn naam staan, maar zijn hond terugkrijgen was het enige wat hem telde. Een jonge dakloze man werd slapend gevonden voor een dierenasiel in de hoop dat zijn verloren hond zou komen opdagen.

Een medewerker van DeKalb County Animal Services in Georgia arriveerde 's ochtends op het werk en vond de man liggend op de stoep voor hun opvangcentrum. Toen ze hem wakker maakten, hoorden ze dat hij zijn laatste geld had uitgegeven om de bus naar hen toe te brengen nadat zijn hond was verdwenen. Hij wachtte tot ze opengingen om te zien of ze haar hadden gevonden.

Dakloze man slaapt buiten dierenasiel in de hoop dat ze zijn verloren hond hebben gevonden

Het bleek dat ze dat hadden. Het asiel had twee weken eerder een zwerfhond opgepikt en naar hun nieuwe verblijf aan de andere kant van de stad gebracht. Dat is het moment waarop de kenneltechnicus een vriendelijke daad deed die viraal ging.

De opvangmedewerker betaalde zijn treinkaartje zodat hij naar de andere locatie kon gaan en zich kon herenigen met zijn hond, Tata. Hun reünie werd op camera vastgelegd en het asiel schreef: "We zien een aantal geweldige reünies hier bij LifeLine's DeKalb Animal Services, maar deze was extra speciaal."

Het asiel was zo ontroerd door de ontroerende reünie dat ze afgezien van alle vergoedingen en de man hulp boden via hun outreach-programma - het is een programma dat daklozen helpt met hun honden.

Het is erg bijzonder om te zien dat hij herenigd is met zijn hond. Deel deze hartverwarmende reünie met je vrienden en familie als je er ook blij van werd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties