Dakloze man op straat gezien terwijl hij een verjaardagsfeest geeft voor zijn geliefde hond

Dakloze man op straat gezien terwijl hij een verjaardagsfeest geeft voor zijn geliefde hond

Honden zijn echt de beste vriend van de mens. Het zijn zulke liefdevolle, loyale metgezellen, en hun liefde kan de wereld voor mensen betekenen - vooral degenen die zo weinig anders hebben.

Honden zijn belangrijke metgezellen geweest voor daklozen, zozeer zelfs dat we verhalen hebben gezien van mensen die het welzijn van hun hond boven dat van henzelf stellen.

Onlangs zag men een dakloze man iets onverwachts en hartverwarmends doen voor zijn hond: hij gaf een verjaardagsfeestje voor hem. En toen de lieve daad werd opgemerkt door een omstander, was de vreemdeling ontroerd om te helpen.

Een man genaamd Choco José Luis Matos leeft al enkele jaren op straat in Colombia. Volgens The Dodo is hij dakloos geworden nadat hij uit een gewelddadig huis was ontsnapt.

Voor zichzelf zorgend op straat, vertrouwt Choco op de liefde van zijn twee beste vrienden: zijn honden, Nena en Shaggy.

Het was een recente daad van liefde voor zijn honden die een omstander verraste en zijn verhaal aan de wereld bracht.

Een vreemdeling zag Choco in een park in Bucaramanga, Colombia, en zag dat de honden feestmutsen op hadden.

Toen begon Choco te zingen en haalde een taart met kaarsjes tevoorschijn. Het blijkt dat het Shaggy's verjaardag was. En hoewel hij zo weinig had, besloot Choco toch een verrassingsfeestje te houden voor zijn geliefde huisdier, en zelfs voor hem te zingen.

Ga naar de volgende pagina om de hartverwarmende video te bekijken

De vreemdeling nam de lieve daad op en de video ging al snel online viraal. Mensen waren ontroerd dat deze man zijn uiterste best zou doen om iets speciaals voor zijn honden te doen, ook al heeft hij zo weinig.

De vreemdeling bood aan om Choco te helpen, net als vele anderen die ontroerd waren door zijn verhaal.

Mensen hebben eten en voorraden gedoneerd aan Choco en zijn huisdieren, en hij is ook een behoorlijk lokale beroemdheid geworden. Op een video is te zien hoe mensen zich verzamelen om foto's te maken met Choco en zijn honden.

Met al deze nieuwe hulp lijkt Choco's leven een nieuwe wending te krijgen en hopelijk zal hij niet lang meer op straat rondlopen.

Volgens Yahoo News Malaysia heeft Choco gezegd dat hij muziek wil nastreven en een dierenasiel wil openen.

We hopen dat hij binnenkort nog vele jaren nog grotere en betere verjaardagsfeestjes voor honden kan geven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Dit is de nieuwe vriend van Welmoed Sijtsma (33)

Welmoed Sijtsma deelt geweldig liefdesnieuws. De 33-jarige presentatrice heeft weer een relatie. Ze heeft RTL Boulevard beves...

Hond vindt plastic zak in de vuilnisbak en draagt deze mee naar huis. Eigenaars zijn geschokt als ze zien wat erin zit

Een hond genaamd pui genoot van een van zijn wandelingen die hij zelf maakte door de straten vang Bangkok, blaffend naar vree...

Zien: Dit is de 22 jaar oudere partner van Hélène Hendriks

De geruchtenmolen over Hélène Hendriks en haar mysterieuze partner heeft draait op volle toeren. Ondanks dat Hélène geruchten...

Overleden vrouw gevonden in het water

Het lichaam van een dode vrouw is maandagochtend aangetroffen in Standdaarbuiten. Het lichaam werd gevonden in het water bij...

Voorbijganger doet schokkende ontdekking: ziet overleden persoon in auto

Een voorbijganger trof maandagochtend een dode aan in een auto in Lith. De auto was geparkeerd op de Wiegersmastraat. Forensi...

Lees meer