Vrouw dood aangetroffen nadat ze haar 2-jarige baby in een kooi had gehouden en haar kind probeerde te verkopen voor 1,2 miljoen dollar

Buitenland
woensdag, 15 mei 2024 om 10:15
schermafbeelding 2024 05 15 om 101519
Veel mensen zijn terecht geschokt toen ze hoorden over de vrouw die haar tweejarige kind in een kooi hield. Het was nog schokkender om te horen dat ze een kind probeerde te verkopen voor 1,2 miljoen dollar.
Claire Boyle was die vrouw en zij werd belasterd vanwege haar slechte daden. Nu zit er nog een laag in het verhaal, omdat haar lichaam werd ontdekt nadat de politie naar haar huis was geroepen.
Volgens een politiewoordvoerder: “Op donderdag 4 april 2024 werd rond 07.00 uur de politie opgeroepen naar een pand in de Main Street-wijk van Ochiltree, na de plotselinge dood van een vrouw.”
Er werd ook gemeld dat er geen verdachte omstandigheden lijken te zijn die verband houden met de ontdekking.
Boyle, vermoedelijk in de dertig, was eerder een aantal keren veroordeeld wegens kinderverwaarlozing. Dit omvatte een incident in 2021, toen een vierjarig kind zo verwaarloosd werd dat de artsen bang waren dat hij bloedkanker of een bloedstollingsstoornis had.
Dit werd algemeen bekend nadat het kind door een raam het huis uit vluchtte. Hij slaagde erin om door een gat van 15 cm te passen en sprong 1,20 meter op de grond. Ze vonden hem terwijl hij door de straten zwierf, alleen gekleed in een pyjama.
Toen ze naar de woning gingen, waar ze samen met haar partner, Timothy Johnstone, woonde, waren ze geschokt toen ze een tweejarig kind in een kooi aantroffen. Het was de basis van een kinderbedje dat was verwijderd en aan de bovenkant was vastgemaakt met riemen van kamerjassen. Als het kind eenmaal binnen was, zouden ze niet meer kunnen ontsnappen.
Nadat ze in een proces schuldig waren bevonden, hoefden ze niet naar de gevangenis, maar moest ze wel 250 uur taakstraf vervullen.
Andere incidenten gaan terug tot 2014, toen ze bewusteloos op de bank lag en een baby aan haar voeten lag. Ze werd ook veroordeeld voor het proberen een baby te verkopen voor $ 1,2 miljoen.