Vermist meisje (12) dood gevonden in koffer

Vermist meisje (12) dood gevonden in koffer

Een 12-jarige meisje dat afgelopen vermist raakte in Parijs, is dood teruggevonden in een koffer. De politie gaat uit van een misdrijf.

Er zijn vier arrestaties verricht, maar volgens de lokale media betreft het niet noodzakelijk verdachten. Ook een voorbijganger is aangehouden voor verhoor.

De moeder maakte melding van het feit dat haar dochter niet thuis was gekomen en de politie schoot meteen in actie. De vader, tevens conciërge van het pand waar ze wonen, vertelde dat op de bewakingscamera’s is te zien dat ze wel degelijk thuiskwam.

Justitie behandelt de zaak als zijnde ontvoering en moord. Op camerabeelden is namelijk te zien hoe een jonge vrouw de koffer uit een kelder sleept. De dame die op de camerabeelden te zien is, is op de vlucht geslagen. Het vermiste meisje werd met een open gesneden keel gevonden in de koffer. Ook was ze met haar handen en voeten vastgebonden en had ze tape op haar mond.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties