President Joe Biden en zijn vrouw betrapt op het overtreden van de mondkapjesplicht in restaurant

President Joe Biden en zijn vrouw betrapt op het overtreden van de mondkapjesplicht in restaurant

Terwijl kinderen in het hele land gedwongen worden om uren achter elkaar hun gezicht te bedekken om naar school te gaan, werden president Joe Biden en First Lady Jill op camera betrapt terwijl ze de mondkapjesplicht van Washington DC volkomen negeerden in een luxe restaurant in Georgetown, Fiola Mare (waarvan ze ook een maskerbeleid voeren).

In een video die zondagavond werd geplaatst, is te zien hoe de Bidens het restaurant verlaten terwijl medewerkers op de achtergrond plichtsgetrouw een mondkapje dragen - regels voor u maar niet voor hen.

Het dragen van mondkapjes binnen werd verplicht in DC nadat de democratische burgemeester Muriel Bowser het beleid in juli opnieuw invoerde nadat aantal besmettingen vanwege de Delta-variant begonnen te stijgen.

"Volgens de richtlijnen van de CDC en het bevel van burgemeester Muriel Bowser van DC, zijn alle personen ouder dan 2 jaar verplicht om binnen mondkapjes te dragen, ongeacht de vaccinatiestatus. Mondkapjes moeten altijd worden gedragen in onze restaurants, behalve tijdens het eten en drinken. Bedankt voor uw begrip ’, staat op de website van restaurant Fiola Mare.

Bidens 'hypocriete' restaurantbezoek kreeg via sociale media scherpe kritiek.

Help ons in de strijd om onafhankelijke journalistiek te bedrijven, word lid van ons Telegram kanaal

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties