Ontvoerd 13-jarig meisje gered nadat ze 'Help Me!' briefje in de auto van de ontvoerder vasthield

Ontvoerd 13-jarig meisje gered nadat ze 'Help Me!' briefje in de auto van de ontvoerder vasthield

Een ontvoerde 13-jarige meisje is gered in Californië nadat ze een handgeschreven briefje omhoog hield in de geparkeerde auto van haar ontvoerder met daarop de woorden "Help Me!".

Een voorbijganger zag het jonge meisje met het verkreukelde papiertje zwaaien in de stad Long Beach op 9 juli en belde meteen 911.

De politie heeft vervolgens een 61-jarige verdachte, Steven Robert Sablan, gearresteerd, die beschuldigd wordt van ontvoering en andere aanklachten.

Het voertuig stond geparkeerd bij een wasserette die de vermeende ontvoerder op dat moment gebruikte, volgens de berichten.

Het meisje, dat drie dagen eerder in Texas werd ontvoerd en naar Long Beach werd gebracht, werd vermoedelijk op een gegeven moment door hem in het pand vastgehouden voordat ze werd gered.

Touch Vong, die bij Easy Wash Laundromat werkt, vertelde aan NBC News dat ze een slecht gevoel kreeg toen ze de man met het kind zag. "Hij keek naar me," zei mevrouw Vong, die de man als angstaanjagend omschreef en meteen dacht dat er iets niet klopte.

Ze zei dat de vrouw die de politie belde een klant van haar was die zei dat het meisje hulp nodig had.

Slachtoffer was 'zichtbaar emotioneel en overstuur'

De agenten reageerden en troffen het "zichtbaar emotionele en overstuurde meisje" aan.

Mevrouw Vong voegde eraan toe: "Ik ben geschokt, maar blij omdat de politie haar heeft gered. Ik wil alleen dat zij en haar familie nu gelukkig en veilig zijn."

BCC, altijd een oplossing in huis!

Het slachtoffer was in de buurt van een bushalte in San Antonio, Texas, op 6 juli ontvoerd. De verdachte benaderde haar in een voertuig, wees een pistool naar haar en eiste dat ze instapte, volgens de politie.

De agenten zeiden ook dat het meisje seksueel was misbruikt tijdens haar reis naar Californië en dat ze een nepvuurwapen in het voertuig vonden.

BRON: Skynews

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer