Onbegrijpelijk drama: moeder vermoordt haar eigen zonen

Onbegrijpelijk drama: moeder vermoordt haar eigen zonen

Tiffanie Lucas, een 32-jarige Amerikaanse uit Kentucky, staat terecht voor de moord op haar twee jonge zoons, Maurice en Jayden, van 6 en 9 jaar.

Ze zou volgens een detective hebben verklaard dat ze per ongeluk vier keer in 30 seconden schoot, waardoor beide kinderen dodelijk in het hoofd werden geraakt in hun huis op 8 november.

Lucas werd de volgende dag gearresteerd zonder advocaat en betwistte haar beschuldigingen. Ze zit in de gevangenis met een borg van $2 miljoen.

Tijdens een hoorzitting later verklaarde ze dat het schieten een ongeluk was en dat ze zichzelf "zo dom" voelt.

Er is nog geen officieel politierapport over de beweegredenen van de moeder, maar er wordt gesuggereerd dat mentale gezondheidsproblemen of drugsgebruik een rol kunnen hebben gespeeld.

Tiffanie had eerder een maand doorgebracht in de gevangenis voor drugsbezit.

Een familielid van de jongens vertelde aan de media dat de Jeugdzorg in het verleden al op de hoogte gesteld was van zorgen over de 32-jarige vrouw.

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de belangrijkste nieuwsberichten in Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link

Lees meer over:
Verenigde Staten

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties