Man (19) breekt in bij 82-jarige vrouw en verkracht haar

Man (19) breekt in bij 82-jarige vrouw en verkracht haar

Er zijn altijd misdaden waarbij je je hoofd schudt en stomverbaasd bent.

Hoewel veel mensen zich ervan bewust zijn dat onze bejaarde medeburgers onze steun verdienen en dat ze graag geholpen worden, zijn er altijd daders die oudere medeburgers kwaad doen of zich ermee verrijken.

In het geval van een gepensioneerde uit Polen ging het om een daad die schokte. Een 82-jarige vrouw zou in haar eigen huis zijn verkracht door een 19-jarige man nadat hij in haar huis had ingebroken.

De inbreker zou onder invloed van drugs zijn geweest en vanwege de diefstal spontaan besloten de bejaarde vrouw te verkrachten.

Volgens berichten in de lokale media zijn er verschrikkelijke dingen gebeurd met een 82-jarige gepensioneerde in de Poolse stad Modlin. Een 19-jarige man zou hebben ingebroken in het appartement van de oudere vrouw en haar willen beroven. Tijdens de inbraak besloot de inbreker, die volgens de politie onder invloed zou zijn geweest van drugs, de bewoner te verkrachten.

Hij zou de 82-jarige hebben aangevallen en in elkaar geslagen voordat hij haar seksueel misbruikte. De aanleiding hiervoor zou zijn geweest dat de vrouw zich te veel verzette tegen de inbraak, waarna hij zijn agressie op haar wilde uiten.

De 19-jarige dader begon zijn aanranding van de vrouw en liet haar pas gaan toen de dochter van de 82-jarige het appartement binnenkwam. De man sloeg in eerste instantie op de vlucht, maar werd even later opgepakt en aangehouden door de politie op een nabijgelegen treinstation.

Volgens de autoriteiten wilde hij met de trein vluchten. Hij zit nu echter in voorarrest.

Zijn slachtoffer, de 82-jarige gepensioneerde uit Modlin, raakte bij de aanval ernstig gewond en wordt sindsdien in een ziekenhuis behandeld.

We hopen dat de dame zo snel en volledig mogelijk herstelt van deze gruwelijke misdaad.

Schrijf je in op onze gratis nieuwsbrief, en ontvang de belangrijkste nieuwsberichten in je inboxBeeld: ter illustratie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer