Getrouwd stel ontvangt mysterieus huwelijkscadeau - en maken het 9 later open

Getrouwd stel ontvangt mysterieus huwelijkscadeau - en maken het 9 later open

De meeste echtparen krijgen huwelijksgeschenken die meteen moeten worden geopend. Kathy en Brandon Gunn ontvingen echter een ongewoon geschenk van tante Alison in de vorm van een geschenk dat wacht om te openen. Er stonden strikte instructies op de zijkant van de witte geschenkdoos met de tekst: "Niet openen tot het eerste meningsverschil."

Verrassend genoeg deden ze wat ze hadden opgedragen en lieten ze het geschenk onaangeroerd in een kast liggen. En daar bleef het negen jaar lang na ruzies en kinderen. Ze waren het vergeten totdat ze op een dag besloten om het eindelijk te openen. En ze waren zowel geamuseerd als verbaasd over wat erin zat.

Kathy deelt alles wat ze hadden meegemaakt en ervaren voordat ze het cadeau openden in een Facebook-bericht.

Getrouwd stel ontvangt mysterieus huwelijkscadeau - en maken het 9 later open

“Er waren duidelijk genoeg meningsverschillen, ruzies en dichtgeslagen deuren gedurende onze 9 jaar. Er waren zelfs een paar gevallen waarin we allebei overwogen om op te geven… maar we hebben de doos nooit geopend. Ik denk eerlijk gezegd dat we allebei vermeden hebben om naar de doos te gaan, omdat het ons falen zou hebben gesymboliseerd. Voor ons zou het hebben betekend dat we niet hadden wat nodig is om ons huwelijk te laten slagen - en daarvoor zijn we allebei te koppig en vastberaden. Dus het dwong ons om situaties opnieuw te beoordelen. Was het echt tijd om de doos te openen? Wat als dit niet ons ergste gevecht is? Wat als er een ergere voor ons ligt en we onze doos niet hebben?!? Zoals mijn oudoom Bill zou zeggen: 'Niets is ooit zo erg dat het niet erger kan worden.'"

Kathy en Brandon hadden een bruiloft bij te wonen en terwijl ze aan het brainstormen was over een cadeau-idee voor het paar, herinnerde Kathy zich het ongeopende huwelijkscadeau van haar tante. In de loop der jaren waren ze drie keer verhuisd en elke keer werd het geschenk in de opbergkast van elk nieuw huis geplaatst. In zekere zin was het bijna een troost om het verzegeld en gebonden te hebben. Die avond besloten ze echter om het eindelijk te openen.

Benieuwd wat er in zat?Ze vonden twee handgeschreven notities voor zowel Brandon als Kathy. Andere items in de doos waren een kleine hoeveelheid contant geld, een delicate kristallen bloemenvaas, badzeep en twee wijnglazen.

Op het briefje aan Brandon stond: "Ga bloemen en een fles wijn halen."

Getrouwd stel ontvangt mysterieus huwelijkscadeau - en maken het 9 later open

Op Kathy's briefje stond: "Ga een pizza, garnalen of iets anders halen dat jullie allebei lekker vinden."

Getrouwd stel ontvangt mysterieus huwelijkscadeau - en maken het 9 later open

Alles in de doos was in wezen een overlevingspakket voor het eerste gevecht: bloemen, wijn, een romantisch pizzadiner en een bad. Kathy en Brandon waren ontroerd door de attentheid van tante Alison.

Kathy schreef: 'Al die tijd gingen we ervan uit dat de inhoud van die doos de sleutel was tot het redden van een huwelijk - een eeuwenoude truc - zonder dat wij amateurs het wisten. Mijn oudtante en oom waren tenslotte al bijna een halve eeuw getrouwd. Dus dachten we dat de doos 'ons' zou redden - en in zekere zin deed het dat ook.

Getrouwd stel ontvangt mysterieus huwelijkscadeau - en maken het 9 later open

Het idee achter het geschenk waren eigenlijk niet de items. Het was een les in geduld en doorzettingsvermogen. Ze hadden het geschenk bij hun eerste ruzie kunnen openen, maar ze hielden vol. Ze waren op een punt in hun huwelijk gekomen waarop ze wisten dat ze niet zonder elkaar konden leven, en toen maakten ze de doos open. Negen jaar wachten om dat te doen, hielp hen een geweldig en solide huwelijk vol liefde, vertrouwen en geduld op te bouwen. Ze hadden altijd geloofd dat de doos er was om hun huwelijk te redden, en in zekere zin gebeurde dat ook, gewoon onverwachts.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties