Elton John (76) met spoed opgenomen in het ziekenhuis

Buitenland
dinsdag, 29 augustus 2023 om 20:04
john
Elton John heeft onverwachts een ziekenhuisbezoek moeten afleggen na een val in zijn Zuid-Franse woning in Nice. De 76-jarige muzikant gleed gisteravond uit en raakte gewond. Volgens zijn vertegenwoordiger is hij met een ambulance naar het ziekenhuis in Monaco vervoerd.
De woordvoerder van Elton John heeft tegenover The Mirror, een Britse krant, verklaard dat de zanger zondagavond in zijn villa is uitgegleden, wat heeft geresulteerd in "aanzienlijke verwondingen". Specifieke details over zijn gezondheidstoestand zijn niet bekendgemaakt.
Elton John werd overgebracht naar het Princess Grace ziekenhuis in Monaco, waar hij onderworpen werd aan orthopedische controles. Hoewel de exacte aard van zijn verwondingen niet is vrijgegeven, is er positief nieuws: de zanger is inmiddels terug thuis en zal daar herstellen. Zijn woordvoerder heeft bevestigd dat hij zich in "goede gezondheid" bevindt.
Vorige maand heeft Elton John zijn laatste liveoptreden gegeven in Stockholm, Zweden. Met dat concert kwam er een einde aan zijn afscheidstournee genaamd "Yellow Brick Road", die bestond uit meer dan honderd shows over de hele wereld. Deze tournee bood fans over de hele wereld de gelegenheid om de artiest meer dan zes miljoen keer live te zien optreden.