Dokter zegt tegen NBC: Amerikanen moeten VIER gezichtsmaskers dragen

Dokter zegt tegen NBC: Amerikanen moeten VIER gezichtsmaskers dragen

Dokter Scott Segal vertelde NBC News dat Amerikanen moeten beginnen met het dragen van VIER gezichtsmaskers om zich te beschermen tegen de verspreiding van COVID-19.

Dr. Fauci adviseerde Amerikanen onlangs om te beginnen met het dragen van twee gezichtsmaskers, met als argument dat het “logisch is” dat meer dan één laag effectiever is. Dit zette gestoorde onderzoekers van Virginia Tech ertoe aan te pleiten voor het dragen van drie maskers om een doeltreffendheid van 90% te bereiken.

olgens Dr. Scott Segal, voorzitter van de anesthesiologie in Wake Forest Baptist Health in Winston-Salem, North Carolina, zijn drie maskers misschien niet genoeg! “Als je drie of vier maskers op zet, gaat het beter filteren omdat het meer lagen stof zijn,” vertelde Segal zelfvoldaan aan NBC News.

Lees verder bij de bron: https://dissident.one/2021/02/04/dokter-zegt-tegen-nbc-amerikanen-moeten-vier-gezichtsmaskers-dragen/

LEES OOK: Groene stroom blijkt nachtmerrie: Paniek in Duitsland nu kolencentrales op 100% capaciteit draaien en moeite hebben om het licht aan te houden in Duitsland

Beeld: Unsplash

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties