Man (32) overleden na schietpartij bij café

Binnenland
maandag, 03 juni 2024 om 14:56
ambulance74784
ROTTERDAM – Een schietincident in de nacht van vrijdag op zaterdag in de Rotterdamse wijk Charlois heeft geleid tot het overlijden van een 32-jarige man uit Den Haag. De man bezweek zondag in het ziekenhuis aan zijn verwondingen, zo meldt de politie.

Schietpartij aan de Wolphaertsbocht

Het drama voltrok zich kort na 03.00 uur aan de Wolphaertsbocht. Na het horen van schoten troffen hulpdiensten het slachtoffer zwaargewond aan op straat. Ondanks reanimatiepogingen ter plaatse en de spoedige overbrenging naar het ziekenhuis, mocht alle hulp niet baten en overleed de man later aan zijn verwondingen.

Verdachte opgepakt

De politie heeft inmiddels een 35-jarige verdachte aangehouden. Deze man, die geen vaste woon- of verblijfplaats heeft, werd in de nacht van zaterdag op zondag gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij de schietpartij. Het onderzoek richt zich nu op het vaststellen van zijn rol bij het incident en of hij de daadwerkelijke schutter is.

Onderzoek in volle gang

De politie zet het onderzoek voort om de toedracht van de schietpartij te achterhalen. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden, in de hoop dat meer informatie kan bijdragen aan de reconstructie van de gebeurtenissen die hebben geleid tot dit dodelijke geweldsdelict.