Fietser overleden na aanrijding met auto

Binnenland
vrijdag, 14 juni 2024 om 4:38
ambulance45
AMSTERDAM – Een tragisch ongeval heeft vanavond het leven van een fietser geëist op de Westhavenweg. De man kwam rond 17.30 uur in botsing met een auto ter hoogte van het Kajuitpad. Ondanks snelle hulpverlening ter plaatse, overleed de fietser aan zijn verwondingen.
Direct na het incident arriveerden hulpdiensten snel op de plaats van het ongeval. De fietser werd ter plekke gereanimeerd, maar de inspanningen van de hulpverleners mochten niet baten. De man is helaas overleden aan de gevolgen van de aanrijding.
De automobilist, die betrokken was bij de botsing, is door de politie aangehouden. Hij wordt momenteel verhoord om meer duidelijkheid te krijgen over de omstandigheden van het ongeluk. De exacte oorzaak van de aanrijding is nog onduidelijk en vormt het onderwerp van een lopend politieonderzoek.
In een poging om de zuiverheid van getuigenverklaringen te waarborgen, heeft de politie besloten om voorlopig geen verdere details vrij te geven over de toedracht van het ongeval. Getuigen die iets hebben gezien of informatie hebben die kan bijdragen aan het onderzoek, worden dringend verzocht zich te melden bij de politie.