Bernhard Jr. deelt een bijzondere foto

Bernhard Jr. deelt een bijzondere foto

Wat een leuk plaatje! ‘Good old times!’ schrijft de zoon van Margriet en Pieter van Vollenhoven bij de foto. Wij genieten van dit sfeerbeeld van een paar decennia geleden.

Als je hier niet spontaan van moet glimlachen, weten wij het ook niet meer. Bernhard jr. is een succesvol zakenman, getrouwd met Annette en vader van zoons Samuel en Benjamin en dochter Isabella. Hij is mede-eigenaar van Circuitpark Zandvoort en bezit vele panden in met name Amsterdam. Maar wat-ie ook kan… is te gekke throwbacks opdiepen en delen!

Dit is toch ontzettend leuk? De 4 broers (Maurits, Floris, Bernhard en Pieter-Christiaan) met hun ouders Margriet en Pieter op een… tja hoe zullen we het noemen, dubbele tandem? Ook hun gezinshondje van destijds prijkt op het plaatje. Waar de familie precies was, weten we niet. Al doet Jim Bakkum er wel een gokje naar.

Bekijk de foto hier: https://www.royalty-online.nl/monarchie/nederland/bernhard-jr-deelt-een-geweldige-throwback-met-zijn-broers-en-ouders/

Beeld: Schermafbeelding RTL Late Night / Youtube

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties