70-jarige vrouw slachtoffer van aanranding

70-jarige vrouw slachtoffer van aanranding

Op 13 december werd tussen 21.00 uur en 21.30 uur een 70-jarige vrouw uit Haarlem aangerand tussen de Siantarstraat en de Spaarndamseweg. Naast de dader is de politie op zoek naar twee specifieke getuigen.

de richting van de Spaarndamseweg te Haarlem. Vanaf de Billitonstraat liep een man op korte afstand achter haar aan. Op een braakliggend terrein tussen de Siantarstraat en de Spaardamseweg werd de vrouw vastgepakt en over haar kleding betast door de onbekende achtervolger. De vrouw zorgde er voor dat ze ging schreeuwen waarop de man het op het rennen zetten in noordelijke richting.

De verdachte man:

is ongeveer 40 jaar oud;
is ongeveer 1,70 meter lang;
heeft een lichte huidskleur;
heeft donker haar;
droeg een rood/bruine jas en een donkere broek.

Voorafgaand aan de gebeurtenis kwam de vrouw op het braakliggende terrein tussen de Siantarstraat en de Spaardamseweg een man met een zwarte hond tegen. Kort na de gebeurtenis sprak een gealarmeerde fietser de vrouw aan. De politie is op zoek naar beide getuigen. Zij hebben mogelijk informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer