Teleurstellend nieuws voor Amalia en Alexia

Teleurstellend nieuws voor Amalia en Alexia

Ze hadden zich er enorm op verheugd, maar dat plan valt helaas in het water. Prinses Amalia en Alexia zouden namelijk alleen op vakantie gaan, maar dat loopt net even anders dan dat ze gepland hadden Het gevoel van spanning en vrijheid laat dus nog even op zich wachten.

Het was de bedoeling dat de twee prinsessen voor het eerst in hun leven zonder Willem-Alexander en Máxima vakantie mochten vieren. De 16-jarige Amalia en 15-jarige Alexia zouden dit jaar voor het eerst elk met hun eigen vrienden op vakantie gaan naar Spanje, maar het corona virus gooit helaas roet in het eten.

Helemaal alleen zouden ze trouwens ook weer niet zijn, maar wel met de ouders van één van de vrienden in de buurt voor het geval dat, schreef het blad Weekend. Maar goed, de plannen zijn nu geannuleerd. Natuurlijk zijn de prinsessen ontdaan, net zoals ieder ander van die leeftijd. Maar de toename van het aantal gevallen op verschillende plekken in Spanje heeft er voor gezorgd dat het koningspaar heeft besloten dat het geen goed idee is dat hun dochters op vakantie gaan.

Het koninklijk gezin is van mening dat het een voorbeeldfunctie heeft en het virus oplopen tijdens een zonvakantie past simpelweg allebehalve bij dat beeld. De eerstvolgende zomervakantie laat dus nog een jaartje op zich wachten, hopende op betere tijden.

Beeld: Koninklijk Huis | RVD

Teleurstellend nieuws voor Amalia en Alexia

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties