Prinses Alessandra van Hannover in verwachting van tweeling

Prinses Alessandra van Hannover in verwachting van tweeling

Prinses Alessandra de Osma en prins Christian van Hannover verwachten een tweeling, bijzonder nieuws! Eerder werd al bekend gemaakt dat Alessandra zwanger zou zijn, nu blijkt het ook nog eens om een tweeling te gaan.

Sinds 2018 is Alessandra prinses van Hannover doordat ze is getrouwd met prins Christian van Hannover (hij is de stiefzoon van prinses Caroline en zoon van prins Ernst August). Sassa leerde Christian kennen in 2005 in Lima, de thuisplek van Alessandra. Hij leerde haar daar kennen toen een wederzijdse vriend voorstelde dat ze hem de sta zou laten zien. Hoewel ze toen nog maar veertien was, maakte ze hem wegwijs. Sindsdien is er contact. In 2011 kregen ze een relatie.

Sinds 2013 wonen de twee in Madrid waar ze een anoniem leven weten te leiden. Ze leiden daar ook een geheel normaal en rustig leven. De halfzus van Christian, Alexandra, logeert af en toe bij het echtpaar. Nu is er een mooie gezinsuitbreiding aanstaande.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties