Prins Harry heeft het er moeilijk mee in de VS

Prins Harry heeft het er moeilijk mee in de VS

Jane Goodall, een bekende primatologo, zegt dat Harry het er moeilijk mee heeft met zijn nieuwe bestaan in de Verenigde Staten. Deze uitspraak deed zij tijdens een interview met Radio Times.

Goodall interviewde Harry nog tijdens de editie van Vogue waarvoor Meghan eenmalig hoofdredacteur was, en is een goede bekende van hem. Goodall liet tijdens het interview weten dat ze sinds Harry zijn vertrek naar Noord-Amerika ook nog steeds contact met heem. "Ik weet niet hoe zijn carrière er uit gaan zien, maar ik heb nog contact met hem. Ik vermoed dat hij het leven wel wat lastig vindt momenteel", zo sprak Goodall.

Een van de onderwerpen die tijdens het interview besproken werden was de jacht hobby van de prins. Volgens Goodall zou Harry daar nu volledig mee gaan stoppen, omdat Meghan daar niet blij mee is. Enkele jaren geleden schreven de Britse tabloids al dat Meghan Harry had verboden om nog langer te gaan jagen. Echter bleek later dat de prins nog daarna op fazantenjacht was gegaan samen met prins Charles en prins William.

Beeld: EJ Hersom | CC BY 2.0 | Flickr

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties