Prins Charles erg verdrietig vanwege missen kleinkind

Prins Charles erg verdrietig vanwege missen kleinkind

Het is alweer een tijd geleden dat Harry en Meghan naar de Verenigde Staten vertrokken. De Daily Mail schrijft nu dat Prins Charles erg verdrietig is om dit gebeuren, en dat hij zijn kleinzoon mist.

Begrijpelijk, want de kroonprins heeft zijn kleinzoon inmiddels al meer dan een jaar niet meer gezien. Dat is toch een behoorlijke tijd. Verhalen doen eveneens de ronde dat Meghan en Harry hun kerst zullen doorbrengen in hun nieuwe thuis Monetico, met als gevolg dat het nog wel even zal duren voordat Charles zijn kleinzoon weer te zien krijgt.

Een goede bekende van de familie doet een boekje open en maakt bekend: “De Prins van Wales genoot er enorm van om langs het landhuis in Frogmore te komen, om zijn jongste kleinkind te mogen zien. Nu heeft hij Archie al een langere tijd niet meer gezien. Hij heeft veel van de ontwikkeling gemist nu hij opgroeit in de Verenigde Staten.”

De bekende laat ook weten dat andere familieleden ook ontdaan zijn vanwege het missen van Archie. “Harry zei altijd dat hij er enorm naar uitkeek, naar het moment om zijn gezin groot te brengen samen met zijn broer. Iets wat nu niet meer gaat gebeuren.”

Beeld: Schermafbeelding Youtube

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties