’Meghan had nooit het plan in Engeland te wonen’

’Meghan had nooit het plan in Engeland te wonen’

Koninklijk fotograaf Arthur Edwards doet een boekje open over Meghan Markle. Volgens hem zou zij namelijk nooit van plan zijn geweest om in Engeland te gaan wonen. Ook wanneer zij haar jawoord had gegeven aan prins Harry en toen het stel Frogmore Cottage voor miljoenen liet verbouwen, had zij nog altijd niet de bedoeling om zich in het Verenigd Koninkrijk te vestigen.

„Al die verbouwingen aan Frogmore Cottage en het geld dat ze daaraan hebben uitgegeven, terwijl ze niet eens van plan was hier te blijven”, vertelt Edwards in gesprek met TalkRadio. Volgens de fotograaf heeft Meghan ook geen beste invloed gehad op Harry. „Helaas is hij de afgelopen jaren erg zuur geworden. Ik fotografeer hem al sinds zijn geboorte, maar hij heeft een jaar niet met me gesproken. Dat kwam door haar”, meent hij.

„Ik denk dat ze vanaf het moment dat ze met Harry trouwde zoiets had van: ’goed, laten we hier zo snel mogelijk vertrekken. Het was gewoon absurd.”

Beeld: Shutterstock

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties