Leraar prinses Amalia vertelt over lesgeven aan prinses

Leraar prinses Amalia vertelt over lesgeven aan prinses

Voor de prinsessen zit de vakantie er inmiddels op en zijn ze begonnen aan een nieuw schooljaar.

Voor Amalia is het een bijzonder jaar, als alles goed verloopt is het namelijk haar laatste jaar op de middelbare school. Dan mag ze de wijde wereld gaan verkennen, ze heeft al aangegeven een tussenjaar te nemen en te willen reizen.

Er is weinig bekend over het privé-leven van de prinses, en terecht, die privacy moet haar gegund worden. Echter wanneer er wat over bekend wordt gemaakt is het leuk om het te weten te komen. Zo vertelt een van Amalia’s leraren openhartig over haar gedrag in de klas tegenover RTL Boulevard.

En het is ook wel uitzonderlijk dat deze man zich laat interviewen. En hoe de prins zich gedraagt in het klaslokaal? “Het is natuurlijk een beetje anders maar ze probeert heel gewoon te doen en dat lukt eigenlijk heel goed”, aldus de leraar.

Moet hij Amalia weleens streng toespreken, als ze bijvoorbeeld is afgeleid door haar smartphone, vraagt de verslaggever zich af. "Als dat moet dan doe ik dat wel ja."

Wij wensen haar een succesvol verloop van het schooljaar toe!

Beeld: Koninklijk Huis | RVD

Lees meer over:
prinses amalia

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer