Koningin Máxima verbreekt record op Instagram met Argentijns recept

Koningin Máxima verbreekt record op Instagram met Argentijns recept

Nog nooit hebben in het driejarige bestaan van het Instagram account van de Koninklijke familie zoveel mensen gereageerd op een bericht als op het Argentijnse recept dat koningin Máxima ter gelegenheid van haar 49e verjaardag op sociale media deelde.

Op het moment van schrijven telt de foto op Instagram waar de koningin het recept voor Argentijnse lekkernij Alfajore deelt, bijna 6000 reacties en meer dan 100.000 likes. Op Facebook is de foto ook enorm populair. Sommigen suggeren dat de koningin maar haar eigen kookprogramma moet beginnen.

Het record was voor de gezinsfoto die ter gelegenheid van ‘Koningsdag thuis’ werd geplaatst (99.125 likes), maar Máxima’s alfajores hebben dat getal binnen een dag overtroffen (104.000). Het bericht dat de Oranjes zaterdag uitstuurden voor het alternatieve songfestival staat derde op de alltimeranglijst (80.066).

Koningin Máxima verbreekt record op Instagram met Argentijns recept

Het koningshuis deelt weinig filmpjes, of Instagram stories. Alleen bij werk- of staatsbezoeken plaats de RVD nog wel eens wat beeldmateriaal. Hoe dan ook, het is zeker de moeite waard om de sociale mediapagina's van het koninklijk huis bij te houden, want zoals je kunt lezen komt er veel interessant materiaal voorbij.

Beeld: Instagram | koninklijkhuis

Lees meer over:
verjaardag maxima

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties